Skip to main content

Tevékenységi körök

Kép: Tevékenységi körök vezetői

A WGSZ segítséget nyújt az egyetemi életben és tanulmányaidban és barátokra lelhetsz egy családi környezetben. Ezek mellett élhetsz a hobbijaidnak is, ha van rá időd. Ezért olajozottan működő - jelen esetben 8db - kisebb csoportban tevékenykednek tagjaink, melyeknek te is tagja lehetsz szakkollégistaként! De mik is ezek a csoportok? Hogy működnek?

FENNTARTHATÓ

Fontos számunkra a környezet és a fenntarthatóság. Próbálunk minél több előadást megszervezni, hogy bővítsük tudásunkat, illetve program ötleteket adunk a többi tevékenységi körnek. Fő célunk, hogy az Egyetem is minél környezettudatosabban működjön.

INFRASTRUKTÚRA

A szakkollégium büszkélkedhet egy saját könyvtárral, minek kezelését, kölcsönzését ez a csoport vezeti. Ezen kívül a nyomda, a makettező és a tanuló folyamatos karbantartásáért is ők felelnek.

MÉDIA

Észrevetted milyen rendezett ez a honlap? Nos, ezért a Média csoport felel. Minden új, fontos információt itt osztanak meg, valamint az Instagram és a Facebook oldalon keresztül egyaránt. Különben honnan is tudhatnál ennyi mindent a szakkollégiumról.

OKTATÁS

Itt elsősorban a tanulmányainkban nyújtanak segítséget olyan programokban, amik még ismeretlenek számunkra, vagy amikből ránk fér egy gyors ismétlés. A társaság képzését célozta meg ez a csoport, ami hiánypótló lehet az egyetemi éveink alatt.

SZABADIDŐ

Az egyetem első körben a tanulásról szól, de ez a csoport felel azért, hogy élményekkel teli éveket is tudj a hátad mögött. Nem csak csapatépítő tevékenységeket, hanem különböző témákkal kapcsolatos programokat szerveznek a szakkollégium számára.

PÁLYÁZAT + TDK

A pályázatok nagyban megkönnyítik az életet, főleg, ha meg is nyered. Ebben segít neked ez a csoport., folyamatosan keresnek, kutatnak. Emellett TDK az elmúlt évek TDK dolgozatait gyűjtik be. Mindezeket összesítik, publikálásra kész állapotra fejlesztik.

SZAKMAI UTAK

A csoport célja, hogy a megszervezett kirándulásokkal fejlesszék egyéni képességeinket, valamint látásmódunkat a világgal és környezetünkkel kapcsolatban. A félévek során Győrben és vonzáskörzetében több kirándulás is szerveznek, de akár távolabbi városok izgalmas látnivalóit is megtekinthetjük az ő szervezésük által.

SZENAVIS BETONKENU

Részletek: Szakma/ SZEnavis Betonkenu

Winkler Gábor Mérnöki Szakkollégium

9026 Győr, Egyetem tér 1. K0 kollégium, 3. emelet

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

© Winkler Gábor Mérnöki Szakkollégium. Minden jog fenntartva!