Skip to main content

Infrastruktúra

NYOMDA

A nyomdánkban található egy plotter, és egy A/3-as nyomtató, melyek nagy előnye, hogy a nap (és az éjszaka) bármely szakaszában használható, így nem kell igazodni a nyitvatartási időhöz. Ezenkívül van még két erős számítógépünk is, amelyeken elérhetőek az építészek és építősök által legtöbbet használt programok, de ha nem boldogulunk valamivel, a nyomdafelelősök bármiben szívesen segítenek.

MAKETTEZŐ

Legyen szó bármilyen egyetemi feladathoz készítendő makettről, itt megtalálható sok-sok eszköz, amely segíti a munkánkat, akár kartonnal, fával, vagy polisztirolhabbal szeretnénk dolgozni. Ügyes kezű szakkollégisták saját készítésű bútorokat is alkottak már meg ebben a makettezőben.

TANULÓ

Képzeld el a Műteremházat kicsiben. A tanulónkat is bármely időszakban szabadon használhatjuk, ha tágas környezetben, kényelmesen, közösségben szeretnénk dolgozni, nem a szobánk magányában. Ráadásul a szakkoli könyvtára is itt található, ahol a legfontosabb szakkönyvek és jegyzetek mellett érdekes kiadványokkal is találkozhatunk.

Winkler Gábor Mérnöki Szakkollégium

9026 Győr, Egyetem tér 1. K0 kollégium, 3. emelet

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

© Winkler Gábor Mérnöki Szakkollégium. Minden jog fenntartva!